Dupa postuletul asta, jur ca nu mai scriu ABSOLUT NIMIC de concursul asta.
Visurat scrie un post, in stilu-i caracteristic, legat de concurs. Nu sunt eu in masura sa comentez caracterul sau valoarea postului. Cert e ca o desfiinteaza pe andressa, pe mai multe planuri.
Andressa, astazi, scrie un post plin de elan si patos, in care se disculpa fata de afirmatiile facute in urma cu un an, despre roblogfest.
Iar acum, sa spicuim ce spune MEMBRUL JURIULUI roblogfest, despre un blog din concurs (spun ca face parte din concurs, pentru ca, conform regulilor novaciene, daca esti inscris, aia e, nu ai cum sa refuzi sa participi):

Pentru mine blogul lui reprezenta o categorie de bloguri: cele scrise ca o petrecere de semne de punctuatie, cu un limbaj vulgar, cu teme antisociale. Mie nu-mi plac aceste bloguri. Am libertatea de a avea gusturi si de a mi le exprima? Multumesc.. am fost dezamagita sa dau peste un post in care tiganii erau injurati la modul general sau ceva de genul asta. Cum ii spuneam si lui, nu ii contest popularitatea sau dreptul de a scrie ce ii trece prin cap – dimpotriva! cred nimeni nu poate sa-i conteste aceste merite – , dar mi-am exprimat dezamagirea pentru faptul ca pe agentiile de presa a intrat informatia ca cel mai bun blog este acela. Imi imaginam ca daca cineva care nu stie ce e ala

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.