Nu știu dacă ați urmărit faza cu gospodinele care s-au judecat pentru supremația primordială a eclerului la tavă, se pare că doamna cu nume ciudat, care îmi scapă acum, a pierdut și are de plătit și cheltuieli de judecată, dar mi-am adus aminte de ceva.

Deci femeile alea s-au certat, la tribunal, pe motivul de Cine a făcut prima ecler la tavă. Efectiv doamnele astea, care nu fac decât să copieze rețete de mâncare din diverse locuri, și-au jucat, în sala pașilor pierduți, dreptul de a pune eclere în tavă. Mai exact, cine a pus prima un ecler în tavă, în acel display incredibil de ecler în tavă. Vă dați seama cât de penibil? Simțiți aroma de tâmpenie din jurul evenimentului?

E ca și cum m-aș judeca eu cu Andrei despre cine a făcut primul rețeta de jnițele din ceafă de porc. Pentru că eu am făcut-o primul și Andrei mi-a copiat displayul și descrierea și așa ceva nu se face. Băi nene, ne ducem spre la dracului ca societate, serios.

Bine, e funny cum își bazează oamenii campaniile pe disponibilitatea sau nu a unui clip urcat acolo, e și mai funny cum youtube îți dă clipul jos pentru că un grup de fani se apucă să îl reclame pe acel motiv. Justiția socială funcționează, vagi amici.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.