A mai observat cineva chestia asta?
Că, după apariția lui Despicable Me, toate personajele din filmele de animație sunt desenate la fel și folosesc aceeași grafică de fundal? E ca și cum studiourile de animație au rămas brusc fără bani și nu fac decât să schimbe costumele personajelor.

Mă gândeam că și la desene animate, când vine vorba de sequeluri, producătorii suferă de mania grandorii, ca și la filmele reale. Adică episodul 2 va avea și mai multe explozii, și mai mulți monștri, și mai mulți balauri, intrigă și mai complicată, totul concurând spre distrugerea ideii pe car ți-ai făcut-o despre prima parte.

Pe când, cel puțin la desene animate, copiii vor același personaj, făcând lucruri de aceeași magnitudine cu ce s-a întâmplat. La urma urmei, de aceea le-a plăcut personajul la început. Altfel, filmul ajunge ca Madagascar, care pur și simplu a devenit de neurmărit, deși și-a transformat până și pinguinii aceia, atât de simpatici la început, în personaje de sine stătătoare. Sau Ice Age, care deja au depășit faza luptei cu dinozaurii, s-au luptat cu maimuțele pirat, deci prevăd că, în Ice Age 5, vor lupta cu extratereștrii, de preferință predator vs aliens, ca să știm o treabă.

În fine, probleme de tătic într-o duminică după-masă.
Și da, îmi place să îmi spun și să mi se spună tătic.
Deal with it.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.