Eu, de fiecare dată când fac un cont de facebook, automat fac și unul de backup, pentru că știu că voi fi blocat, la un moment dat. Asta e, vine odată cu verticalitatea și opiniile reale, cele care nu plac oamenilor. Oricum, nu contează.

Cât timp sunt neblocat, cu contul anonim fac spam pe la diverși prieteni sau mai puțin prieteni, spunându-le lucruri neplăcute, dar sincere. Bine, prietenii mei reali știu cine e în spatele contului și nu se stresează.

La ultimul cont fake, un prieten îmi dă o poză cu o băbuță de vreo 60 de ani, tunsă scurt și cu dinți cam strâmbi și îmi zice să o pun drept poză de profil, după care să dau add unor arabi, indieni, nu mulți, doar câțiva. Și să o las în pace, doar să trec să o mai verific.

5000 de prieteni mai târziu, am aflat și eu cum e să fii femeie pe facebook. Băi, toti muslimii ăștia sunt bolnavi de sex. Efectiv nu poți deschide facebook, pentru că ești sunat încontinuu, și nu e o exagerare, sute de mesaje pe minut, hello love, send nudes. Și era vorba de o babă, băi copii, adică o femeie care chiar arăta ca o babă, nu femeie de vârsta ei, dar super sexy.

Azi, când mai am 11 zile din zuccul de 30 de zile oferit cu mărinimie de facebook, am schimbat numele profilului fake, am șters pozele cu ea, am pus poze cu mine, am dat add prietenilor reali.
Rezultatul?

Același, un număr egali de arabi și indieni mi-ar trage-o, nu contează neapărat sexul, cât timp stau.

Concluzia e, dacă vreți să aveți celebritatea oferită de numerele mari, puneți-vă o poză cu o babă și aăugați câțiva arabi.
It will cumm.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.