Pentru că Federația Română de Box a câștigat la TAS procesul împotriva AIBA, asociația care scotea în afara tuturor competițiilor sportive boxerii români, dacă Rudel Obreja nu demisiona din fruntea federației. Asta pentru că i-a prins cu șomârleaua, mânărind arbitri prin competiție.

Nu vorbim de imixtiunea unui organism în treburile uneifederații naționale, că se practică. Nu uitați de UEFA, care a decis ce firmă trebuie să se ocupe de gazonul stadionului național. Pentru că așa trebuie.

Ci vorbim de faptul că, la momentul respectiv, Comitetul Olimpic Român, fără să aștepte vreo decizie a unui tribunal, fără să cântărească faptele, a anunțat prin vocea unui anume Ioan Dobrescu că nu mai susține financiar boxul românesc. Că nu are finalitate, ca să îl cităm pe announcer. Aș vrea să văd acum o poziție oficială a aceluia COR, prin care își pune paie în cap și își dă foc. Sau că îl dau afară pe Dobrescu.

Citiți și filmul acțiunii desfășurate anul trecut.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.