– Los hermanos locos e o jignire la adresa mediocritatii inteligente a poporului roman. Iar caldarea de laude aruncate in capul lor de catre juriu, si mai jenanta.

– Domnul Raul GHEBA. Prima parte, cu Conchita Carnat, exagerat de lame. Partea a doua, simpatica. Inteleg ca are un mare suport online. Nu achiesez ideii, dar decât rahatul ala cu hermanos locos, mai bine piscotez o bere de la Gheba.

– Emi Dragoi. Imi place cum canta. Fiind profesionist, nu ma intereseaza.

– Octavian Stoica. Absolut senzațional. Parca era prins cu sfori. Ireal. Vreau sa castige.

– Leon Magdan. Foarte tare. Radu F. Otrava, dar pe viu. Povesti, alea, iubeste-ti umbra si aproapele, simte-te si iubeste-te etc. Poate am fost prea pervertit de duritatea internetului, de nu mai pot lesina la chestiile astea. Sau poate sunt pur si simplu realist.

– Cătălina Țâmpău și Ionel Ceva. E posibil ca dansul sportiv să fie vreo mare chestie. Nu știu. E posibil. Glanda mea pituitară refuză să proceseze informatiile astea și nu trimite impulsul de a mă da pe spate.

– S-a demonetizat rău ridicat ăsta în picioare. FFS, face niște baloane de melasa și amidon…

– Nu mai vreau dansatori. NU MAI VREAU DANSATORI!

– Bărbatul știrb care falsează precum Gil Dobrică, nu are treabă cu muzica.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.