no-nigger.jpgSubsemnatul Arhi, de meserie problogger, imi cer scuze majore ca am indraznit sa spun ca romanii sunt rasisti. Romanii nu sunt rasisti, eu sunt doar un popor iubaret si plin de dragoste la adresa tuturor celorlalte nationalitati conlocuitoare.
De ce imi cer scuze? Pentru ca am primit un mesaj, prin formularul de contact de pe blog, mesaj care mi-a deschis ochii asupra valentelor de dragoste, iubire si pace care exista in fiecare roman.
Desigur, are si doza naturala de analfabetism, existenta in marea majoritate a romanilor, dar nah, perfectiunea se atinge prin munca.
Cititi si va minunati:

Your Name nanu
Email ********@yahoo.com
Website
Message: arhi tu esti or tigan or evreu or negro si nu pre intelegi politica o intorci ca porcul dovleacu uitate pe internet si vezi ce scrie pe plancardele musulmanilor la dem din londra(euro 911 vine si pentru tine musulmani vor cuceri globul ;.UITATE SI LA VIDEO CLIPURI CU MUZICA ROMANEASCA SI AI SA VEZI PE STEAGU ROMANESC ENBLEMA EVREIASCA noi nu avem nevoie de emigranti sa ne puna la uniformele de parada militara turbane indiene pe motiv sa le respectam religia ;nici dragoni chinezi si nici tigani care sa ne faca de ris in toata europa daca vrei manincai de cacat ca de altfel si pe unguri care au macelarit populatia romana in1848 1939 si acum vreau autonomie si o eventuala separare in numele democratiei noi nu suntem america saualte tari care au cucerit teritori iau loat sclavi si lea jefuit bogatiile acesti emigranti sa se duca in tarile care iau colonizat nu in romania sa faca chinezi cite 10 copi sa devenim turnul babilonului modern spunele povesti cu rasism americanilor si tarilor acindentale din europa