A apărut ieri pe internet reclama aceasta la covor.md și a luat foc lumea. Desigur, am mai ațâțat și eu, pe ici, pe colo, ca să obțin reacții și pentru a putea să îmi confirm o ipoteză.

Iar ipoteza mi-a fost confirmată.
Românii, ca și moldovenii, sunt de părere că sexul oral, atunci când este oferit de către o femeie unui bărbat, este degradant și înjositor și pune femeia pe planul de jos al existenței.

Toți au fost dezgustați de reclamă, dar vai, cum se poate, e incredibil, o asemenea degradare, dar cum se poate să prezentăm femeia astfel, să vină poliția, să înceapă ancheta, este ceva sexist, îngrozitor, dezumanizant!

Să ne imaginăm că în poză era un bărbat, în genunchi, lăsând impresia că oferă un oral partenerei sale. Cum erau reacțiile? GG, foarte tare, interesant, bravo, iată, un tip deschis, încântător, revoluționar. Nu?

Oare de ce, după atâția ani, încă suntem închistați ca niște nuci de cocos și gândim doar în termeni de supremație sau umilință? Cum ar trebui sugerat actul sexual pentru a nu se considera că femeia e obiectul unei umilințe, ci doar o parte de bună voie participantă? Poziția misionarului, dar cu picioarele nu foarte desfăcute? Capră, dar cu o atitudine foarte, foarte demnă?

Nu, serios, cum?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.