Una din cele mai triste derapaje umane din ultimii ani este recrudescența comunismului și a nazismului.
Zilnic dau peste puști care au încă rahat din cădiță la gură, care îmi explică MIE, care am trăit acele vremuri, ce bine era atunci, că nu era chiar așa foamete, că ceaușescu ne-a plătit datoriile, toți ne descurcam și tot felul de aberații care merită numai saliva trimisă cu jet în gura întredeschisă a emitentului.

Desigur, comunismul vine la pachet cu ultranaționalismul, cu noi suntem poporul ales, dacii au fost întemeietorii lumii, au avut inclusiv tehnologie wireless, pentru că nu s-au găsit fire, tuneluri în bucegi, de fapt noi am cucerit roma și nu invers etc. Logic, nu ai cum să porți o discuție cu acei oameni, prostia e nevindecabilă și îmi sunt profund indiferenți, viațasau moartea lor mă lasă rece.

Dar de urât cu maximă, MAXIMĂ putere îi urăsc pe naziști. Pe cei ce vin cu ura împotriva evreilor, cu heil hitler și restul. Pentru că acolo deja acei oameni sunt o tumoare ce trebuie, pur și simplu, eradicată, prin orice mijloace.

Și vă avertizez. Mulți dintre voi comentează aici de mulți ani. Ați lăsat comentarii de pe diverse IP-uri și diverse mailuri. Dacă vreunul își mai permite să lase asemenea mizerii aici, vă promit că eu personal vă fac reclamație penală, însoțită de absolut toate datele pe care le pot obține despre voi. Și pot obține multe.

Print screenurile sunt strânse de Neștian, de pe filelist, de la un film despre Hitler.