Bănuiesc că ați văzut toți imaginile cu animalul de la Hunedoara care dă cu un copil de pămând de îl lasă fără simțire. Probabil v-ați enervat, ca și mine, la limita disperării, de v-a venit să spargeți monitorul. Zic să vă calmați, că nu e totul. Iată comunicatul poliției române.

Ați înțeles, da? Un eneveniment neplăcut. Un copil aruncat ca un pui de găină de pământ, lăsat să se zbată ca o găină fără cap până leșină, este un eveniment neplăcut, s-au certat 2 copii și uite, un om ajunge arestat din cauza asta. Ce neplăcere.

Asta este mentalitatea generală în colțul ăsta blestemat de lume. Copiii nu au valoare nici cât un animal de casă, sunt disposable things, în ochii tuturor. Tentativa unui om de a ucide, cu sânge rece, alt om, este un eveniment neplăcut. Pentru că cel agresat era un copil. Dacă în locul lui era un adult, altfel vedeam problema. (bine, în paranteză fie spus, dacă erau adulți, poliția îi amenda pe amândoi, pentru că se băteau, nu e glumă, așa se face)

Știi cum recunoști un popor de 2 parale? Își disprețuiește copiii, femeile, minoritățile de orice fel și pe cei ce au nevoie de ajutor. Amintiți-vă când ați văzut o rampă funcțională pentru handicapați la o scară de bloc. Amintiți-vă de câte ori ați văzut o femeie într-o mașină scumpă și v-ați spus în minte că e curvă. Amintiți-vă câți bătrâni sau persoane cu handicap sunt angajate la companiile românești (în afară de Decathlon, care e un etalon în domeniu, nu există așa ceva)

Mergea un om cu femeia lui și în spate era un porc și copilul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.