Un motociclist a fost dus de urgenţă la spital, având coastele rupte, după ce a intervenit în apărarea unei şoferiţe implicate într-un accident rutier produs marţi seară într-o localitate din apropiere de Ploieşti. Femeia, aflată la volanul unui autoturism, a lovit o căruţă, iar bărbatul, care circula cu o motocicletă, a oprit şi a luat apărarea femeii, fiind bătut de doi bărbaţi din căruţa implicată în accident.

Viața reală te învață de mic că bătaia doare și că, indiferent cât ai fi de bun, întotdeauna se va găsi cineva mai bun decât tine. Bine, te mai învață și alte chestii, gen 2 sunt mai mulți decât unul, nu te lua în gură cu cineva dacă nu ești pregătit să îl dai jos, dă primul și lasă vorba, plus multe alte sfaturi de bun simț, care au reușit să facă din băieți, bărbați.

Pe internet, problema e diferită.
Pentru că ești învățat că poți face orice, oricui și nu ți se va întâmpla nimic. Ești învățat că trebuie, citez, să îi rupi capul celuilalt, indiferent de ce a făcut. Dacă eram acolo, îl rupeam cu bătaia. Cum, nu l-ai rupt din bătaie? Dacă mă depășea pe mine așa, îl urmăream și îi rupeam capul. Hai, că și aici apar zilnic violenți de ăștia, care mușcă din tine de cât de duri sunt.

Și nu ar fi o problemă, dacă s-ar limita la internet.
Doar că discuțiile astea devin un catalizator anabolizant. Iar omul ajunge să creadă că acolo, afară, e ca în mintea lui. Dacă te rățoiești puțin la celălalt, el va ceda, va băga capul în pământ și, eventual, maximul umilinței, îi va da block.

Din păcate, afară nu e ca înăuntru, ca să citez un clasic în viață, și anume Nuțu Cămătaru. Iar bătaia doare și se lasă cu coaste rupte. Bine, știu, dacă erați voi, îi năuceați pe țăranii ăia nenorociți, nu e problemă

Doar ziceam, așa.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.