Au trimis azi un comunicat de presă în care anunță că gata, împreună cu Libra Bank, vor avea conturi românești, unde oamenii vor putea primi salariile și restul de chestii pe care le faci cu cardurile normale.

Primo. Revolut sunt, în continuare, ruși, nu s-a schimbat nimic. În continuare dau rateuri, în continuare sunt fraieri cu zeci de mii de euro blocați, cărora nu le răspunde nimeni, trebuie să fii tâmpit să îți virezi salariul acolo și să te trezești că Pajeet îți blochează contul pentru că, vezi tu, trebuie să mai verifice o dată de unde primești bani. Și nu ți-l mai deblochează. Iar tu trăiești brusc pe bani împrumutați.

Secundo. Din momentul în care Libra Bank va deschide conturi și va emite IBANuri către clienți români, conform legii, aceste deschideri de cont vor fi raportate la ANAF. Prin urmare, dacă ai popriri pe cont sau litigii cu ANAF sau terți, contul tău în fintechul străin devine cont românesc, blocat de același degrabă blocator Pajeet.

Revolut nu este pentru ținut bani. Este pentru sume mici, cumpărări de pe situri externe ca să nu mai facă ING dublă conversie valutară, lucruri de astea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.