De ani de zile mă întreb cum vor reuși să își determine clienții să plătească cu cardul, eu fiind unul din cei care, de fiecare dată când a plătit cu cardul înainte de primirea comenzii, a primit produsele la sfântul așteaptă sau le-a primit bușite, pentru că curierii le sortează în funcție de importanța de la ei, iar cele deja plătite deja nu mai sunt importante, aceia sunt clienți captivi.

București, 24 iunie 2019, eMAG lansează, în premieră europeană, Instant Money Back, primul serviciu de transfer instant al banilor prin care clienții care efectuează plăți online cu un card salvat primesc în maximum 30 de minute de la soluționarea comenzii contravaloarea produselor returnate. Pentru a beneficia de Instant Money Back, clienții pot utiliza cardurile deja salvate în contul eMAG sau pot salva cardul la finalizarea comenzii.

Sunt absolut sigur că o să își qvadrupleze numărul de carduri înscrise în aplicație. Pentru că ai de ales între returnarea banilor în termenul legal sau primirea lor pe loc, în caz de ceva. Ceea ce nu e rău deloc.