Detest cu pasiune rară partidul lui Cioloș și pe Cioloș însuși, alături de ipochimenul celălalt, Barna. Două gunoaie care au distrus, ei, personal, ideea de opoziție din românia și tot ei, personal, au distrus singurul partid care reprezenta o contraofertă la gunoaiele PDL-PSD.
Dar dintele cel mai mare îl am împotriva lui Cioloș, din momentul în care am realizat că era agentul PSD din USR, pentru a-l distruge din interior. Cioloș și gunoiul său de partid sunt în parlamentul european de 8 ani FĂRĂ SĂ PARTICIPE VREODATĂ ÎN ALEGERI. Efectiv au căpușat USR-ul, l-au distrus, și-au impus candidații proprii la alegeri, după care și-au luat jucăriile și s-au desoluționat de USR, pentru că, vezi tu, dragă, nu mai corespundeau direcției democrative pe care o visa domnul Cioloș.

Și iată că, deși tot anul 2024 Cioloș a presat să fie primit și el în alianța de dreapta dintre USR, PMP și Forța Dreptei, USR a avut bunul simț să îi transmită multă UE, așa că domnul Cioloș a ajuns la alegeri să candideze, pentru prima dată, cu partidul său care schimbă vieți și destine. Și a luat-o-n gură. Îmi cer scuze pentru limbaj, dar nu vă imaginați cât de mult îi URĂSC pe oamenii ăștia, care ne-au distrus viitorul, ca oameni și ca popor.

Așa că, primul articol după alegeri, îi este dedicat domnului Cioloș, căruia îi transmit multă Uniunea Europeană, cu finalizare, pentru că, iată, nu a mai ajuns eurodeputat.
UE, bă! UE!

Later edit: Pentru cine a uitat, când a venit Cioloș prim ministru, toți i-au spus să anuleze decizia PSD de a face primăriile dintr-un tur de scrutin, decizie făcută pentru a pune mâna rapid pe banii județelor. Iar Cioloș a zis că Nu mă bag, men, nu dăm OUG așa, de-a futu-i mă-sa.
Well, domnu Cioloș, unii dintre noi nu am uitat, așa că un mare OUG de-a…înțelegeți voi

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.