Vă spun, am râs de am început să uit de durerea de măsea, cauzată de nevralgia cauzată de geamul cauzat deschis de mine peste noapte. Înțelegeți, omulețul ăsta e mai tare decât Stan și Bran la un loc, îi dă lecții lui Puiu Călinescu și îl școlarizează pe Jean Constantin.

Un scandal a izbucnit la Roșia Montană, zonă în care se află și membri ai comisiei speciale.
Oamenii au reacționat violent la vederea lui Remus Cernea.

„Le-am spus oamenilor că am venit să le ascult punctul de vedere”, a declarat Remus Cernea la Digi24. „Pentru a nu degenera lucrurile, m-am retras sub protecția jandarmilor”. „Sunt împotriva proiectului, dar sunt dispus să stau la masă cu oricine are altă opinie. Constant atitudinea insuficient de promptă a guvernului, care nu a angajat dialogul necesar cu societatea și părțile implicate, astfel că tensiunile au escaladat”.

Cum să nu îl iubești pe omulețul ăsta?
Între timp, nu mai știu, am reparat relațiile cu china, stricate de pișcotăreala băiatului?

Later update: Politicianul Remus Cernea a fost agresat de către localnicii de la Roșia Montană, iar de teamă, acesta s-a refugiat în mașina poliției. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Foto Digi24

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.