De fiecare dată când mă duc la Kaufland, aleg casa unde e casierița mea preferată, care mă bagă în seamă tot timpul, îmi zâmbește, se conversează cu mine chestii, are și vârsta potrivită, maxim 25-26, tot ce e nevoie.

Am ajuns sătpămâna trecutăîmpreună cu nevastă-mea acolo, cumpărăm chestii și, la casă, involuntar, mă duc tot la preferata mea. Care este iarăși hihihi, hahaha, ce faceți, foarte des pe aici. Până când o vede pe Luna, moment în care zice:

– Dumneavoastră sunteți soția dânsului? Ce drăguț, credeam că sunteți fiica, pe domnul îl știu că a venit odată cu o mască de protecție foarte înspăimântătoare și mi-a plăcut mult de tot.

Masca era asta. Nu mă mai duc pe la ea.

Anyway, dacă mai vreți să vă luați cele mai bune măști de pe piață cu modele de crăciun, cu protecție antibacteriană și antivirală, cu cele mai cool desene și chiar cu măști Pedro Amos, cei de la printcenter vă oferă de azi până pe 21 decembrie o reducere de 30% la toate comenzile, dacă folosiți codul arhi30.

Nu vă sfiiți, de săptămâna viitoare începe să se cam închidă totul și nu o să aveți cu ce merge la partyurile de pe pârtie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.