Regulile nu sunt pentru noi și, dacă nu sunt reguli, să se facă.
Mă uitam la inflamarea asta absurdă a internetului după ce o doamnă cu niște neuroni lipsă a decis că ea e discriminată.

Serios dacă nu încep să cred aberația aceea cu democrația care e prost înțeleasă în românia. Deci un comerciant are o promoție, 2 adulți plus un copil, da? Doar că unei chiz doamne nu i se pare o promoție corectă, ea vrea 2 copii și un adult, pentru că așa vrea ea. Și face scandal acolo unde poate, pe facebook, desigur. Mințind cu nerușinare cum că e discriminată pentru că nu e un tată alături de ea. Dar asta este subsecvențial și irelevant.

Ok, pe userii de facebook nu îi băgăm în seamă, gradul de retard natural la care s-a ajuns acolo e nemăsurabil. Dar publicații serioase au luat și au răspândit tâmpenia, cu mult patos, cu titluri de DISCRIMINARE!!! și alte mizerii citând din chiz doamnă, deși în promoție scrie clar 2 ADULȚI, nu mami și tati, nu familia tradițională, NIMIC.

Totul pentru că un comerciant are o promoție care nu îi convine unei chiz doamne.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.