În cazul în care nu sunteți suficient de speriați de Halloweenul acesta, aveți un motiv de la goodoffer24 . Niște reduceri absolut de speriat (ciopliți niște dovleci, a devenit sărbătoare românească, lăsați patriotismul să ardă acolo).

GoodOffer24 cuponul exclusiv de Halloween  JGohw40  – cu care primiți o extra reducere de 40% la toate produsele care includ Office 2019!

Cu codul JGohw25 primiți o extrareducere de 25% la orice produs din zona software, cele ai populare fiind:

Modul de cumpărare e simplu și îl vedeți mai jos.

Nu uitați, întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email. Codurile se instalează doar pe variante curate de windows.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Cheile se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții). Dacă aveți email principal care folosește listă RBL, folosiți altceva, e posibil să nu nu vă ajungă mailul. Nu folosiți email de firmă, codul nu va ajunge la voi, va fi reținut de filtrele de spam, ca să nu avem vorbe. Întotdeauna alegeți să plătiți prin paypal, iar acesta este un sfat personal. Da, sunt perfect legale.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.