recunoasteti-analistul-(2)

O recunoaște cineva pe doamna? Știe cineva să afle numele pe care e înmatriculată mașina, să putem face niște adăugiri coerente la articol?
Hai, să facem un bine și azi. Share până aflăm cine e.

Reprezentant al Guvernului (dupa hartia din geam). Nu oricare, ci unul responsabil cu “fondurile structurale si coeziunea europeana” (ai zice “in contact cu civilizatia”).
Io, “sarac” venit cu autobuzul. El, “bogat” (cel putin la gura), venit cu SUV-ul (B-95-HOI).

Io cobor din autobuz pe trotuar, el urca cu suv-ul pe trotuar. Acelasi trotuar din statia de autobuz de la Piata Victoriei (cum ar veni, peste drum de Guvern).

Ii bat in geam si-i spun ca “in caz ca n-a observat, asta-i trotuar pentru pietoni, nu parcare pentru masini”. Raspunsul lui: “Bah, cioara, poate-ti f..t una in gura… Esti frustrat si nefu..ut!? Du-te, bah, la munca!”.

Io m-am dus la munca. El s-o fi dus sa ma integreze (la un loc cu toata Romania) in ceva.
Io raman, pe mai departe, ne-integrat in Romania lui. El, pe mai departe, o sa-mi integreze Romania in… lumea celor cu lozinca “daca nu esti marlan, esti prost!”.


Via Constantin Udriște

Prima căutare după număr de telefon și o găsim pe Anca Bizaran, cu această pagină de facebook. Hai, mai săpați, că e interesant.

anca bizaran

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.