Astăzi, în Europa, s-au comemorat 100 de ani de la încheierea primului război mondial. Au fost și niște giugiulenii politice prin lume, Trump nu s-a dus, pe motiv că ploua și îi deranja apa tonsura fragedă, dar nu asta e important.

Aici, la supușii majestății sale, Saveta, a fost moment de reculegere la ora 11 GMT, ora încheierii armistiuțiului. La momentul respectiv, eram într-un Morrisons, împreună cu jumătatea mea mai bună.

Nu am văzut niciodată, ABSOLUT NICIODATĂ așa ceva. La 11 s-a anunțat în difuzoare că este moment de reculegere și s-a oprit tot. Absolut tot, nu se mai auzea decât un bebeluș care avea ceva de plâns și o negresă care avea ceva de lucru prin spatele unui galantar. Toată lumea s-a oprit, din mers, din vorbă, în semn de respect pentru niște oameni despre care nu știau nimic, doar că, acum 100 de ani, au murit pentru ei.

A fost incredibil de impresionant să vezi așa ceva.
Gândiți-vă, de câte ori ați făcut asta în românia. Sau cât de posibil ar fi și care ar fi procentul de cocalari care, eventual, ar înjura și ar face mișto de fraierii ăia?

Da, exact.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.