Libertatea a făcut o anchetă, nu, nu o servită, așa cum ați crede, despre reclamele mincinoase la medicamente minune anti cancer, reclame cu care era împânzită și libertatea. După articol, ÎN MOD LOGIC, zice mintea mea, firmele respective și-au retras reclamele, adică e cumva normal, nu ai cum să pui reclamă la ceva ce cotidianul unde îți faci reclama zice că e o mizerie. Nu?

Ete că nu. Mihnea Vasiliu de la Ringier este extrem de nervos. Dar stai, cum, de ce v-ați retras reclama de la noi, ce e ăsta, șantaj?

Acum, nu aș vrea să fiu cumva și într-un fel, dar tovarășe Mihnea, dacă ați scris despre medicamentele minune că sunt niște mizerii și minciuni, de ce doriți să aveți, în continuare, reclamă în ziar la așa ceva? Înseamnă că, într-un fel, cu bună știință, doriți să mințiți cititorii, făcând reclamă la ceva ce tocmai ați demonstrat că e fals? Totul pentru bani?

Nu știu, întreb și eu, că de aia=s om

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.