După discuțiile de aici, legate de RDS și banii pe care îi plătesc aiurea pe televiziunea prin cablu, am decis să închid abonamentul la cablu. Pentru că pot, nu?
Ei, nu e așa simplu. A fost emisă și factură pe luna septembrie. Deși, din ce știu eu, e ilegal să facturezi în avans serviciile astea, a fost un scandal monstru acum vreo 2 ani.

Bun, plătesc în avans factura pe septembrie, în total 182 lei. Deci nu mai am cablu de pe 30 septembrie, calculez eu. Cu o mică surpriză. Decablările se fac până pe 5 ale lunii. Așa e regula la RDS. Deci eu voi fi decablat începând cu data de 5, dată la care trebuie să dau decodorul înapoi. Desigur, ei știu că nu e corect și da, pot să fac o cerere și în mod aproape sigur voi primi cei 10 lei înapoi plătiți pe decodor fără nici o problemă. A, pentru abonament nu se poate, eventual pot să fac o reclamație la OPC. Da, astea sunt regulile, ce să faci?

Rezumat, regulile sunt că tu ai plătit toată luna, dar noi îți tăiem cablul cu o lună mai devreme. Pentru că putem. Eh, și eu voi putea să torn o ceșcuță de apă în decodor. Tot pentru că pot.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.