trafic-bratianu

Când veneam duminică seara de la Constanța, pe cel mai aglomerat bulevard la ora respectivă, Brătianu, cel ce iese din oraș, știți de cine trebuia să te ferești cel mai tare? De bicicliștii ieșiți exact atunci la plimbare, exact în locul cu cel mai mult trafic. Și bărbați, și femei.

Dar femeile erau cele mai periculoase. Pentru că, deși era seară, adică întuneric, ele nu aveau problema că ar trebui să fie văzute în trafic. Nu, pantalon mulat pe funduleț, neapărat negru, că subțiază și maieuț mulat, probabil albastru închis. Singurele chestii care se vedeau din ele erau ochii de pisică de la pedale. Dacă nu erai atent în jos, aveai cele mai mari șanse să zbori o pupăză de asta din șa.

Când scria Luna aici că om, femeie, tu trebuie să ai grijă în primul rând de tine, era crucificată de gașca de gâște internaute. Dai vai, dar cum, nu e posibil, nu e normal să se întâmple așa ceva într-o societate civilizată. Deși, iată, lucrurile se întâmplă. Toți violatorii și criminalii din pușcării pot depune mărturie că se întâmplă.

Acum serios, cât de lipsă de instinct de conservare să ai încât să ieși ÎN CEA MAI AGLOMERATĂ oră din săptămână, pe întuneric, între mii de mașini, pentru că așa ți se pare ție că e mai bine? Desigur, dacă vreunul care nu o vedea o călca pe cap, ieșea revoluție, dar cum se poate, noi, bicicliștii, suntem agresați în trafic, trebuie să fim văzuți, să ne înălțăm vocea ca una pentru a lupta împotriva celor ce ne împilează.

iar ei sunt pur și simplu atât de gâște încât nu au cele mai elementare măsuri de protecție pentru ei înșiși. Desigur, pe de altă parte, natura lucrează selectiv și e probabil un lucru bun.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.