De ieri, de cand sunt la Ramnicu Valcea, era sa mor de cateva ori, absolut nevinovat. In primul rand, pentru oamenii astia, sensul giratoriu exista ca sa intri in el, pur si simplu. Cine are prioritate? Nu conteaza, important e sa intri. Bine, azi dimineata o blonda cu un golf cu numere de Bucuresti voia cu tot dinadinsul sa intre in giratoriu peste mine, ba m-a mai si injurat cu toata gura ca nu ii dau prioritate.

Alta caracteristica ar fi ca nu stiu sa dea inapoi. In fata hotelului Alutus, unde sunt cazat, e un targ apicol foarte misto. Cu problema ca parcarea e cam ocupata. Valcea e primul oras unde oamenii dau inapoi in zig zag, tinand usa soferului deschisa, sa vada mai bine.

In rest, orasul este foarte, dar foarte curat. Si cu multe femei frumoase.
Am mancat senzational la OK Sport Pub, portii uriase, excelente calitativ, la preturi foarte decente. Ca idee, am mancat 5 oameni, cu bauturi si cafele si a costat 160 lei.

Revin si cu detaliide la Cupa Hagi Danone.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.