Citiți, vă rog, mizeria de mai jos și spuneți-mi cum s-au adunat, întâmplător, toate gunoaiele pesediste, antivax și proruse, simultan, în aceeași mizerie numită radio Guerilla. Și mai spuneți-mi despre cum nu contează oamenii, important e că au muzică bună. Andrei Caramitru, șo pe el!

În general nu intru la Kaufland, pentru că au rafturile așezate de un schizoid beat și drogat, în timp ce își bagă în venă. Sistemul lor de aranjare la raft este anumit făcut idiotic, pentru a te face să te plimbi prin tot magazinul și să te uiți pe la toate raffturile, căutând chestii. Dar, de acum, nu o să mai intru pentru că l-a lăudat gunoiul ăsta securist.

Îți mulțumesc, Dan Barna, pentru această minunată zi. Îți mulțumesc pentru că am putut să mă trezesc dimineață, să văd acest minunat răsărit de soare pe Ceahlău, să admir norii jucăuși, să respir acest aer curat, care îmi umple plămnii și îmi permite să strig din rărunchi: Mulțumesc, Dan Barna și USR, pentru că ne facilitați această zi!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.