Ieri, Helena Woodrea se oferea să ia în SUV-ul ei 4×4 vreun călător rătăcit și să îl ducă mai repede, cu girofarul pus. Ba chiar îi dădea un ceai.

Astăzi, Ramona Mănescu mințea cu nerușinare cum că CFR împarte ceai cald oamenilor rămași în gări. Eventual ceai de genul Ce-ai bă, nu ești mulțumit, mama ta de păduche întreținut?!

Problema reală este de fapt aici, la noi. Temperatura bazală, ca să fiu mai coerent. Pentru că am auzit cu urechile proprii un călător pe un post tv, care la întrebarea Dacă ați văzut că e așa de rău drumul, de ce ați plecat? a răspuns nonșalant Eu am văzut, dar am crezut că autoritățile vor rezolva problema.

Atât. Autoritățile vor rezolva problema viscolului, a gheții care se depune, a șoselelor alunecoase, orice problemă. Totul ca Nea Caisă din Poplaca să meargă confortabil, indiferent de viscol.

Un altul, mai devreme, dădea zăpada din fața blocului, înjurându-l pe Onțanu că nu i-a dat-o el la o parte, doar e de datoria autorităților. Altul plângea că nimeni nu i-a deszăpezit locul de parcare, că doar el de asta plătește taxă la primărie și impozite.

Țara lui Autoritățile trebuie să rezolve.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.