Vă întrebați de ce în românia oamenii sunt gunoaie?

Incidentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, într-o grădiniță din Bistrița. Șocant este că o parte din scena violentă s-a petrecut sub ochii copiilor, părinților și cadrelor didactice, iar NIMENI nu a sărit în apărarea mămicii agresate fizic și verbal de tatăl copilului, câteva zeci de minute. Ba mai mult, pentru prestigiul grădiniței, mămica a fost rugată să-și rezolve problemele și astfel de scene să nu mai aibă loc, altfel copilul urmând a fi dat afară din unitatea de învățământ.

Look no moar. Uite, vedeți, ăștia sunt românii. Prea bunii și drepții moroșeni. Sclava își lua bătaie în fața tuturor și nimeni nu a făcut nimic. Ba da, au avertizat-o să nu mai îndrăznească să ia bătaie pe teritoriul grădiniței, pentru că îi afectează prestigiul.

Poliția nu a avut nimic de spus, pentru că nu e interesată de problemele familiale, fiecare își educă sclava așa cum știe mai bine, așa cum spune la biblie. O bați, dar decent și nu cu o nuia mai groasă decât un deget, adică 2.51 cm.

Aceasta este românia, poporul ei cald, primitor, blând și blajin. românia celui care își poate bate mașina de spălat vase unde dorește, pentru că mașina de spălat vase nu avea ce să caute în afara bucătăriei.

Scârbelor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.