Serios, mi-am șters un muc.

27 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  De pe instagramul Deliei:
  i.imgur.com/VLI72MR.jpg

  46

 2. #2

  cornelia n-a avut coronita….ghinion, cum ar spune ficusul

  10

 3. #3

  Asta-i ca ma-ta are cratima?

  2

 4. #4

  Asta îmi aduce aminte de o.intamplare povestită de un fost coleg de munca.
  Cabd era în facultate mergea cu RATB-ul împreună cu un coleg, cand au apărut controlorii. Colegul meu avea abonament, celalalt nu avea nimic asa ca si-a luat, după.o scurta cearta, amenda. Când au coborât, controlorii au rămas în autobuz și, exact când se închideau ușile, asta care si-a luat amenda, striga către controlor “te reneg”, la care controlorul, luptandu-se sa tina ușile deschise, ii urla ăstuia “te reneg tu bă!.

  54

 5. #12

  ‘Ti-ai dracu de heterosexuali!

  37

 6. #13

  Asta e fix că aia cu secretarul de partid care, enervat că farmaciștii convocați la o adunare de socialism științific (sau cum îi zicea) nu ascultau și se cam hahaiau in background, le-a strigat ofuscat: “Tovarăși, credeam că am de-a face cu telectuali aici, dar văd că sunteți cu toții niste in-telectuali!”

  38

 7. #14

  Doi muncitori. Unu suda si unul era pe langa el. Cand ala incepe sa sudeze ala de langa e striga… Baaa pune masa!!!! Sudorul e intoarce si intreaba nedumerit… La ora asta?

  26

 8. #15

  Acu 1 miliard de ani eram intr-o deplasare de serviciu cu doi colegi, un tip maghiar de prin Brasov cu mai mult bun simt decat era nevoie si un tip bucurestean. Intr-o seara dupa cina la care se consumase prea multa bere colegu din Bucuresti se porneste intr-un rant din asta despre cat uraste tiganii, ungurii (!!! evident persoanele de fata erau excluse cu generozitate), nemtii, francezii, americanii, tot universul. Noi doi incercand sa incheiem aberatiile omului ii zicem, Ok, Florine, am inteles, esti xenofob, gata, opreste-te. La care el ofensat ne transmite: Ba pardon, cu evreii n-am nimic!

  26

 9. #16

  mie mi-a facut plangere la politie o baba analfabeta de pe scara, pentru ca am folosit cateva neologisme intr-o discutie cu ea, neatent fiind la abilitatile ei de perceptie. scrisese in reclamatie ca am folosit cuvinte jignitoare.

  18

 10. #17

  De pe stadion: – Să mă sugi băă!
  – Ba eu pe tine!!

  19

 11. #18

  Un coleg din generala isi luase bataie de la alti colegi si era tot ciufulit. O colega, compatimindu-l, scapa un “saracu’ Marcel, ce bataie si-a luat”. Asta, cand a auzit, a rabufnit orgoliul din el si a luat-o pe asta la pumni in cap: pe cine faci tu sarac, ba? Suna a banc, dar nu e.

  14

  • #19

   Asta imi aminteste de intamplare din generala, radeam de expresia “ce a fost primul oul sau gaina” eu am zis cocosul. Doi baieti din alta clasa ne au atras atentia sa nu mai glumim cu asta daca nu vrem belele. Am aflat apoi ca in cealata clasa se afla un anime Alin Cocos si orice avea legatura cu pasarea era interzis de “prietenii” lui

   0

 12. Fază din Argheal.

  Ne jucam Băleguță.

  Se supără unul că e eliminat și zbiară supărat:
  – Vă dau m*ie la toți!
  Gigel, de pe locul de Băleguță:
  – TUTUROR!

  • #22

   comentariul asta trebuia postat la articolul despre dubai!
   hluuji, dubaiul romaniei!

   0

 13. #23

  Imi aduce aminte de un milițian pensionar de la mine de pe scara, care se lauda: “Ba, io la viata mea am cunoscut tot felul de oameni: prosti, deștepți și mai mult decât deștepți: mediocri”.

  8

 14. #24

  Da-i ba in plua mea de poligloti – de la baietii de cartier

  6

 15. #25

  Dintr-o discuție cu oameni relativ OK:
  – Dați-mi voie să-l refut pe colegul meu…
  – Bă, io te f…t, te refut și te bag și-n p…da mă-tii!

  11

 16. #26

  ma vad cu un amic acum cativa ani si vorbeam noi despre vacante si vremurile cand vizitam europa cu autocarul, autostopul si dormeam pe canapele, prin sali de sport si prin manastiri. si discutia ajunge la franta si la parfumerie scumpa.

  si dintr-odata iubita lui spune: ‘si mie imi plac parfumurile scumpe, larousse imi place cel mai mult’. eu raman perplexa, el se ascunde sub masa, eu imi revin si ii raspund: ‘da, ce-i drept paginile alea vechi pline cu informatii miros atragator, mai misto decat lancome’. ea nu a inteles nimic, a sorbit linistita din cocktail.

  1

Adaugă comentariu

Dacă ești la primele comentarii aici, nu încerca să faci pe deșteptul

 • Comentacii pesedisti nu sunt bineveniti
 • Nu incerca sa fii mai arogant decat mine, la mine in casa
 • Linkurile sunt foarte utile, daca nu sunt spam

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.