Deschid ochii dimineață, îmi bipăiau mesajele pe telegram. Vagii amici se râdeau cu hohote de știrea zilei. Rachel Zegler, action movie star of the year. Ziceți-mi repede, fără google, un film din 2023 în care a jucat starul de acțiune Rachel Zegler. Nu Cenușăreasa, mke? Exact, așa m-am gândit și eu.

Trăim niște vremuri teribil de periculoase, din punct de vedere al recunoașterii intelectuale și al scalei obiective a valorilor. Pagubele care pot fi aduse, în mostre educative perpetuabile peste timp, pot fi imense. Popularizarea acestui tip de scalare, bazat pe gen și rasă, duce la discrepanțe tragice. Mâine se duce Rachel Zegler la audiție și bate cu pumnul în masă Bă, eu am câștigat premiul pe care, altă dată, l-a câștigat, Bruce Lee, Van Damme, Arnold, Jackie Chan sau Donnie Yen. Dublu ca bani sau marș, stau 100 ca voi la ușă.

Iar ea e o tipă de culoare nedefinită, cu ochii lăbărțați. Și cam atât.
Între timp Tom Cruise se întreabă ce o fi făcut greșit cu Misiune Imposibilă? La 60 de ani aleargă ca un tânăr de 20, își face singur cascadoriile și luptele. La fel și tovarășul Keanu, care aleargă, se luptă, trage cu arma, totul singur.

Dar Rachel Zegler, meeeen….

Este că vremurile în care făceam mișto de Paris Hilton că e proastă par foarte departe și acum realizăm că Paris, față de ce e acum pe stradă, era chiar doctor în științe?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.