Dacă nu știați, în românia și, în general, în europa, faci pușcărie dacă te uiți, pe internet, la situri teroriste. Declarate teroriste nu se știe exact de cine. Practic, te poți uita liniștit pe facebook la decapitări, pentru că, acolo, este interes public. Dar nu cumva să îndrăznești să o faci pe un site declarat terorist de către niște domni, pentru că te-ai ars, la propriu. Și nu doar atât.

Dacă îndrăznești să cauți cum se fabrică o bombă, 12 ani de închisoare. Asta e, când trăiești în democrație, e normal să ți se interzică să gândești sau să cauți chestii, oricare ar fi acelea.

Practic, dacă vrei să îi faci un bine cuiva, nu trebuie decât să găsești metoda de a îi provoca multe căutări despre subiect, pe calculatorul propriu.
Ori, cine stie, se pot da drumul la abuzuri de tot felul, cum ar fi arestarea celor care nu agreează PSD, pe baza faptului că UITAȚI, A CĂUTAT CUM SE FACE O BOMBĂ PE INTERNET, SIGUR ESTE PERICULOS!!

Cumva, ceva, nu e bine.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.