lestat3

Un fel de limba de lemn pentru fitness. Maine ma duc si ma interesez ce se aude cu vestiarele pentru copii. Va urma.

In calitate de lider al serviciilor de fitness pe piata din Romania, World Class are o misiune ce include promovarea stilului de viata sanatos catre toata populatia tarii, indiferent de varsta, etnie sau orientare sexuala. Misiunea noastra include si implicarea tinerilor, inclusiv a copiilor in activitati sportive, acesta fiind fundamentul unui mod de viata activ. Avem datoria sa protejam inocenta copiilor si sa ne asiguram ca mediul in care acestia isi desfasoara activitatea este unul ce ofera siguranta din toate punctele de vedere. World Class lucreaza deja la o solutie care sa permita familiilor cu copii un mediu sigur si confortabil in interiorul retelei noastre de cluburi. Dorim sa protejam atat inocenta copiilor, linistea parintilor cat si confortul membrilor cluburilor noastre. Tocmai pentru ca suntem in curs de dezvoltare a acestor facilitati, intotdeauna am oferit acces gratuit tuturor copiilor in varsta de pana la 12 ani.

World Class isi cere scuze pentru disconfortul creat in acest context si se disociaza de orice manifestari contrare normelor de convietuire sociala si principiilor noastre. Ne asumam responsabilitatea pentru ceea ce se intampla in cluburile noastre insa dezaprobam atitudinea discriminatoare a clientilor, iar reactia personalului World Class a fost concentrata pe aplanarea incidentului si evitarea escaladarii acestuia.

Pentru a-si indeplini misiunea si pentru a satisface nevoile clientilor, World Class are deja doua cluburi care ofera vestiare speciale pentru copii, iar in zilele urmatoare si clubul Downtown va oferi aceasta facilitate, odata cu redeschiderea piscinei. In felul acesta, reteaua World Class nu limiteaza clientii care doresc sa aduca copiii la piscina si le ofera astfel posibilitatea de a alege clubul preferat din reteaua noastra de cluburi.

Acest incident este unul nefericit si deloc in spiritul pozitiv World Class, suntem deranjati si socati de atitudinea manifestata si ne mentinem rezolutia de a-i incuraja pe clientii nostri sa respecte atat principiile, cat si normele de convietuire sociala.

Multumim pentru intelegere,
conducerea World Class