Răzvan Baciu ridică o problemă interesantă, din punctul meu de vedere de actor pe piața video.
El consideră că proiectul Cuca Cuca nu ar fi trebuit să câștige la Webstock, pentru că pe site ar avea conținut piratat. Bine, el zice că Webstock promovează pirateria, o formulare mai mult decât nefericită, la care nu m-aș fi așteptat de la Răzvan, care de obicei are un calm olimpian.

Bun, ce face Cuca Cuca? Ia filme, mai exact povești, de pe youtube și le pune pe site. Filme deja preexistente acolo, vechi, uploadate de alți oameni. Care filme, dacă sunt deja acolo, înseamnă că, nu-i așa, au trecut testul de copyright al youtubelui. Filmele respective au cod de embed, deci pot fi preluate de oricine și puse pe blogul situl personal. Filmele respective aparținând altor useri, care își și asumă acțiunile făcute.

Practic răzvan spune că oricine embeduește un produs care nu e ca atari recognoscibil, gen filmulețe de cretini, trebuie să caute să vadă dacă cumva nu încalcă un copyright.

Deci, Cuca Cuca fură sau nu?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.