Unul din motivele pentru care l-aș lega, cu tălpile pline de sare, la capre, pe Cosmin Pojoranu, este că a distrus complet încrederea bucureștenilor în proteste, distrugând, la comandă, protestele din ultimii ani. Omul și-a luat banii, acum își vede de treabă, jurnalizează, alea, nici nu își mai aduce aminte de urmele din genunchi ale oamenilor.

Știați că a fost organizat un protest în piața victoriei, împotriva legilor date de către USL? Nu? Nasol. Acesta a fost protestul. (nu, nici eu nu am fost, poza e ciordită de pe r/romania)

9 comentarii Adaugă comentariu

 1. Din cate vad in poza, protestul risca sa degenereze in orice moment si se impunea o interventie in forta a jandarmeriei

  46

 2. #2

  E foarte important cine organizeaza un protest. Eu cred ca ar trebui inceput cu masuri de austeritate din timp altfel va fi soc si groaza. Aveti rabdare sa vina taieri a la Base de 50%, debransari de la curent si gaz, dat afara 20% din angajati de la Dacia si altii, taxe obscene si o sa vedeti lume in strada.

  8

  • #3

   vedem o pla

  • #4

   Cand a taiat Base la bugetari s-a venit si s-a dansat pinguinul.

   6

  • #5

   nu se va mai taia 25% la bugetari, ci se va impozita cu +25% cam tot ce misca!
   plus o inflatie cu 2 cifre timp de cativa ani, care e o forma de impozitare mascata a lichiditatilor.
   efectul va fi ceva de vis, executari silite in masa, evacuari, revolte!
   a scapat romanul de masca, dar nu si de mascati!

   0

 3. #6

  Nu cred ca un om fie el si nespalat are puterea sa distruga increderea bucurestenilor pur si simplu au mai imbatranit cu niste ani si li s-a acrit de viata.

  7

 4. #8

  Sau poate au ramas doar oamenii de bine, fraierii au realizat ca sunt fraieri si s-au carat.

  5

 5. #9

  Si aici, ca si in alte circumstante, merge morala “lucrurile rele se intampla atunci cand oamenii buni stau de-o parte”.

  L-am cunoscut pe Pojoranu pe vremea cand era inca un hippiot bashit si progresist care organiza intalniri pe la Colivia, pe vremea M10.

  Absolut toti cei care veneau pe acolo au devenit activisti in M10, fosta Alba ca Zapada, viitoarea USB, viitoarea USR, de la Politeanu la Tenita.

  Si, absolut la fel ca in timpul protestelor de mai tarziu (si cele din trecut dealtfel, gen anti-RMGC) – niciunul dintre astia nu are stofa de leader, ca sa nu spun ca nu au stofa de absolut nimic in afara de a se mangaia pe scrot si apoi pe barba si a emite niste platitudini cretine la o masa plina de betivi.

  Aici e cheia – ca sa faci lucrurile sa se intample cu ajutorul maselor de oameni, ai nevoie sa te pricepi la controlul maselor respective, sociologie aplicata, macroeconomie, nitica istorie, talent oratoric pe masura interlocutorilor, si mai presus de toate, sa fii (si sa poti dovedi ca esti asa) cu suficient cascaval incat sa nu poti fi corupt sau tentat sa treci pe partea cealalta.

  Vom avea o schimbare reala cand cei din mediul privat, cu bani gramada dar fara legaturi cu politicul, se vor plictisi de facut bani si se vor implica activ, si doar daca dintre ei vor fi unii precum cei descrisi in paragraful anterior.

  Si chiar si atunci, dupa ce o miscare politica libera de imixtiuni securiste va accede in Parlament, e critic ca ei sa nu permita intrarea celor din alte partide, inclusiv USR sau Plus.

  Gen oameni noi, dar noi pe bune, fara manjeli.

  10

Adaugă comentariu

Dacă ești la primele comentarii aici, nu încerca să faci pe deșteptul

 • Comentacii pesedisti nu sunt bineveniti
 • Nu incerca sa fii mai arogant decat mine, la mine in casa
 • Linkurile sunt foarte utile, daca nu sunt spam

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.