PROSTI-CU-DIPLOMA

În fiecare dimineață am un program destul de simpluț. Mă trezesc la 6.10, că se duce partenera de pat la serviciu. Mă trezesc din obișnuință, pentru că acum are mașină și ar putea pleca fără să mă deranjeze, dar așa sunt eu, un bărbat sensibil.

Ne facem diversele nevoi, machiaje și alte chestii, după care îi fac micul dejun nevestei, pentru că e singura ființă care muncește în casă, timp în care ne uităm la știri la digi24. Pentru că sunt singurii care mai arată, cât de cât, a știri, dacă pe online au mucit-o, aducându-l pe gunoiul ăla de robert kosz de la realitatea, pe tv încă sunt ok.

După ce pleacă gagica la muncă, mă mai uit la știri până când începe cineva să citească horoscopul, moment în care închid televizorul. Pentru că mi se pare degradant și jenant pentru acea știristă care citește mizeriile alea și mi-e jenă de jena ei.

Nu ai cum să te pretinzi a fi un om serios și să te pretezi la a participa la acest gen de mistificare, în care oamenii își citesc viitorul în funcție de data la care s-au născut. Și să ceri să fii și respectat, pentru că ești om și ai credințe.

După care scriu primul articol al zilei, care se pare că e acesta.