Corpul profesoral a votat, incorpore, cu PSD-ul. În primul rând, mafia directorilor de școli și-a făcut treaba, ei fiind numiți politic, dar majoritar a fost răspunsul la promisiunea cu mărirea salariilor.

Acum, aceiași profesori sunt siderați că au fost bani pentru dublarea salariilor parlamentarilor, dar pentru profesori și medici, ca de obicei, nu se mai găsesc. Ba, în plus, se mai și miră că un gunoi precum tăriceanu decide că profesorii sunt prea bine plătiți, având în vedere că sunt liberi 4 luni pe an.

Desigur, au găsit și momentul propice, bacalaureatul și au anunțat o mică grevă cu ocazia lui. Sincer vorbind, e singurul moment în care profesorii pot face grevă cu adevărat, în restul anului cui i-ar păsa de greva lor? Copiilor care ar lipsi motivat de la școală? Părinților cărora li se rupe în mod masiv de educația copiilor?

Pe de altă parte, deși avem cel mai mare număr de analfabeți funcțional din europa, datorită unui sistem de învățământ cretin, bazat pe toceală stupidă și pe înnăbușirea în fașă a oricăror inițiative din partea elevilor, profesorii români se declară cei mai pregătiți în domeniul lor, în toate studiile europene. Serios, căutați, există studii în domeniu, iar profesori din țări cu greutate, profesori mari, se autocaracterizează ca având nevoie de învățare continuă. Doar ai noștri, în proporție de peste 90%, se declară extrem de bine pregătiți.

Tot domnii profesori sunt adepții temelor acasă, indiferent de ordinele de ministru date. Tema pentru acasă este sfântă și fiecare profesor consideră că tema sa pentru acasă e cea mai importantă. Copiii nu mai au fizic timp pentru nicio activitate, în afara de a toci tâmpenii și a face teme. Ore întregi, sub supravegherea părinților. #nojoke, așa e recomandarea, să facem teme cu copiii.

Aceiași domni profesori încurajează meditațiile particulare pentru diverse materii. Și, deși în teorie e interzis să îți meditezi propriul elev, în practică problema se rezolvă cu ajutorul colegilor de materie, no problem. Acum nu că aș vrea să râd de meditațiile lui Iohannis, dar orișicât.

Și tot ei nu au nici cea mai mică jenă în a îngrămădi cât mai multe ore în programa elevului, cu materii cât mai multe, pentru că avem o grămadă de absolvenți care nu știu să facă nimic în viață. Da, ei sunt cei ce blochează programa școlară la nivelul anului 1900, pentru a-și păstra locul de muncă.

Well, pentru toate motivele astea și pentru încă multe altele, profesorii români își merită soarta. Desigur, cel mai mult atârnă votul pro PSD, dar restul sunt cele ce mă fac să privesc cu o lipsă completă de compasiune, durerea lor.

În altă ordine de idei, jegul de tăriceanu comentează despre liberele profesorilor, el fiind parlamentar. Adică unul din hoții români care au 5 luni de vacanță, cu un program de 5 ore pe zi, 4 zile pe săptămână.Iar pensia specială a unui parlamentar echivalează 4 ani de parlament cu 30 de ani de muncă ca profesor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

19ZDiYCJF24jqAL1188Cqgbfi4pqnxC3tX (Bitcoin Network)
0xaf480d10b63f832c3ecf51739c1427a05f7da011 (ERC20 Network)