first love

Azi am fost și m-am întâlnit cu proprietarii Gymboland, în Megamall. Asta relativ la discuția aia tâmpită în care eu trebuia să o calc în picioare pe angajata de la locul de joacă, pentru că doar dacă ești un țărănete coclit poți rezolva probleme. Cum nu-ți place de cineva, cum o lovești, mai ales dacă e femeie. Doar de la Vaslui ne tragem cu toți.

Aaaaanyway. Ne-am întâlnit, am vorbit, a fost ok. Sincer să fiu, din obișnuință mă așteptam să mă duc și să se încerce intimidarea mea, cu amenințări, cu rupt oase, tribunal, șterge articolul etc, cum se face în românia de milenii. Nu m-au amenințat, mi-au dat o cafea cu lapte :mrgreen:

Ce am discutat.
Mi-au explicat că lucrurile se întâmplă așa pentru că e o locație nouă, oamenii fetele angajate încă nu au experiență, iar aglomerația de weekend, mai ales în perioada rece, este foarte mare.

Desigur, problema mare, cea cu ridicatul copilului de către oricine, a fost subiectul central. Ce să zic, ei au spus multe, mi-au explicat cât de importantă este și pentru ei securitatea copiilor și altele. Va rămâne de văzut pe viitor, pentru că de vorbe suntem toți sătui.

Rezultatul discuției.
În acest moment se lucrează la implementarea unui sistem de predare/primire a copiilor în 5 pași, bazat pe cod de bare și scanner, plus prezența permanentă a unui angajat la poarta de ieșire a copiilor. Pentru evitarea aglomerației din weekend, se lucrează la instalarea a încă o casă de marcat. Desigur, pentru asta se așteaptă, pentru că trebuie diverse aprobări de la statul român, care se mișcă natural. În weekend se va suplimenta numărul de angajați pentru supraveghere.

În mare, cam asta e tot.
Nu știu de ce, dar cred că am obținut mai multe, și nu doar pentru mine, decât dacă aș fi bătut o femeie.
DIXI.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.