gabriel-oprea

Mă uitam ieri la câți oameni s-au dus în piață să protesteze. Nu s-au dus mulți, din păcate. E o lipsă de solidaritate cetățenească incredibilă. Nici măcar polițiștii nu sunt solidari cu ei, fiecare făcând parte din mafia personală a cuiva. Pe lângă asta, adunarea de ieri a fost confiscată de mitingarii de profesie gen Claudiu Crăciun, de care poate ați auzit când cu Soros și Roșia Montană.

Aaaanyway.
Ideea e următoarea. Dacă tot nu reușim altfel și se pare că oricum porcul numit Oprea va avea câștig de cauză, fiind susținut de toți politicienii, care acum demonstreză ce caracatiță mafiotă există pe tot eșichierul politic, am putea să protestă și altfel.

Cum ar fi dacă nu am mai da prioritate coloanelor oficiale? Auzi sirene și girofar, te asiguri că nu e ambulanță sau pompieri, aprinzi avariile și mergi frumos, pe banda ta. Și să facem asta toți. Pur și simplu.

Eh, cum ar fi?

Și încă ceva. Dacă toți ziariștii ar refuza in corpore să mai participe la orice eveniment politic, conferință de presă, tăiere de moț sau altceva, până la demisia porcului Oprea, cum ar fi?

Eh, cum ar fi?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.