În primul rând, eu știam că faza cu boboteaza e undeva pe 6 ianuarie, nu pe 2. Asta e un fel de Am plecat cu plugușorul prin tramvai, ca să facem rost de bani, cu deosebirea că banii nu se vor transforma în aurolac, ci în bani de leasing la mercedesuri negre.

În al 2 lea rând, vedeți că tipizatele sunt uni, lăsat doar loc liber pentru eveniment, gen Insert Event HERE. Adică Botez, Paște, Crăciun, 23 August. De ce să tipărească de 2 ori, când se poate scrie cu scrisul ăla frumos și caligrafic?

Anul ăsta a fost primul an în care nu i-am permis nici măcar accesul limitat în unele încăperi ale casei, dacă nu am fost singur. Înainte consideram că dacă restul familiei este religioasă, asta e, îi facem pe plac, că nu mă doare, dar nu îi permiteam accesul în camera unde stăteam eu. Dar nu, este o logică greșită. Pentru că astfel îi completez statisticile vânătorului de finanțe și îi dau apă la moară.

Ca idee, nu aveți idee cât de mult și de tare a bătut în ușă. Am vrut să văd câtă decență are și cât de mult respectă dorința mea de a nu îi deschide. Plus de asta, eram în chiloți roșii și mi-era lene să mă duc să mă îmbrac doar pentru un popă.
Deci nu, nu are decență.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.