De destul de mulți ani eram prieten, exclusiv pe internet, cu o tipă din Moldova. Foarte drăguță, foarte deșteaptă, nu mă plictiseam niciodată de ea sau comentariile ei, în privat sau nu. Mna, una din micile mele slăbiciuni nevinovate. Nu, nu mi-a trimis niciodată FFN :mrgreen:

Într-o seară, îmi dă mesaj ultra supărată, că trebuie neapărat să scriu un articol, că ea are o problemă nasoală cu un magazin online, că nu se poate așa o bătaie de joc, trebuie să luăm măsuri. Eu, cunoscând subiectul un pic mai de aproape și știind că în 99% din cazuri sunt erori umane nevinovate sau lipsă de comunicare, din partea ambilor parteneri, mă ofer să o pun în legătură cu cineva de la acel magazin (sărumâna doamna Mirela) să îi rezolve cu adevărat problema, că circul pe internet nu rezolvă nimic. Încercam, nu-i așa, să fiu util, pentru că așa i-am ajutat pe o grămadă dintre voi când au avut probleme și mi-au scris (sunt unii încă martori, chiar).

Bă copii, vă zic, mi-a explodat mesageria. Că era sigură că eu o să iau partea lor, că așa e întotdeauna, banii sunt puși înaintea prieteniilor, credea că eu sunt altfel, dar mi-am arătat adevărata față, tot felul de căcaturi de astea jignitoare în ultimul hal, pentru că am încercat să o ajut pe bune, nu doar să fac un subiect stupid de adunat comentarii de hate.

I-am dat block pe toate rețelele sociale, i-am șters numărul de telefon, nu am mai vorbit niciodată. Sunt deja câțiva ani de atunci.
Mi-am amintit de ea vorbind cu cineva despre cum prietenii adevărați nu mai există și, dacă ești într-o poziție publică, borderline vedetă sau ceva, nu mai ai prieteni, ci oameni interesați de cât de mult le-ai aduce câștig în viață

Ceea ce e complet adevărat. De asta milionarii se căsătoresc cu milionari, actorii între ei and so on. Tot ceea ce este sub tine te va considera o scară către cer.