Fac un compendiu de povestiri cu transportatori în comun, pentru că mi se pare că sunt unele din cele mai haioase și mai motivante povestiri pe care le poți afla din taxi. Bine, când li se întâmplă altora, pentru că mie mi se întâmplă doar gherle triste, gen băiatul care avea probleme cu stomacul și se bășea ca un erou sau domnul care s-a gândit că drumul spre aeroport trece prin comuna tunari și 20 de kilometri în plus.

Așa, oarecum haioase au fost cursa din Sankt Petersburg, unde am luat prima mea țeapă reală cu taxi, rusnacul s-a prins că sunt paralel și a ocolit tot muzeul ermitaj, în aglomerație full, cam o oră de stat în trafic, ca să mă ducă cca 300 de metri distanță față de punctul de plecare. Cealaltă a fost când m-a întrebat un domn pe unde vreau să mă ia. Pe mine întrebarea asta mă scoate din minți, de parcă ar fi cineva care să spună Boss, du-mă pe cel mai lung drum, ia-mă prin Medgidia și pune aparatul la x2, simt nevoia să dau mult. Așa că i-am zis Luați-mă pe unde vreți și cum vreți, numai luați-mă. S-a uitat ușor speriat la mine, mi se pare.

Voi?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.