Posturile de radio trebuie să asigure accesul persoanelor cu deficienţe de auz la principalele ştiri. Ştiu că pare o chestie ruptă dintr-un banc prost, dar aşa a hotărât azi CNA-ul.

În acelaşi ton vesel, astăzi s-au mai dat nişte hotărâri inteligente.


– Televiziunile vor asigura accesul ciungilor la posibilităţi de masturbare.
– Posturile pornografice vor fi traduse cu titrare în limba rromână, pentru a nu mai discrimina categoriile sociale care nu înţeleg limba engleză.
– Filmele vor fi obligatoriu emise şi în limbaj Braille, pentru cei ce nu aud şi nu văd. Tehnologia necesară va fi inventată, tot obligatoriu, tot de televiziuni, până maximum la anul, pe lună plină.
– Ştirile în care apar Boc şi Băsescu vor avea subtitrari vesele, pline de speranţă şi voioşie, în care poporul va fi informat că rromânia e pe val şi că economia duduie.
– Radiourile vor fi obligate să reia şi să emită în eter emisiunile Spice Platinum, pentru a se asigura o penetrare egală a… informaţiei în rândul cetăţeanului.
– Până în 2015, posturile de radio vor instala, pe cheltuiala lor, senzori de electroşocuri morse, în fiecare aparat radio. Ascultătorii vor stsa cu degetele pe senzori şi vor fi electrocutaţi în limbaj morse.

Şi având în vedere că Boc e din Cluj, ultima mare hotărâre de azi a fost ca ardelenii sunt obligaţi ca până în 2015, să aibă o medie mai mare sau egală cu 2 neuroni pe cap de locuitor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.