Onorabilul rector al Politehnicii din București, Mihnea Costoiu, tocmai a scăpat de trei ani cu suspendare fiindcă s-au prescris faptele. Atât s-a putut, tot ce vă rog să continuați să apărați justiția prin toate mijloacele.

Corectați-mă dacă greșesc, ăsta e singurul rector fără doctorat din toată Europa. A fost ales de un număr de oameni care activează la Politehnică, apoi a fost acceptat și de restul, de la colegi până la ultimul capsator de hârtii, trecând prin studenți.

Hai să vorbim despre cei care l-au votat rector de trei ori și să găsim motive pentru care oamenii ăștia nu sunt niște gunoaie. Poate nu știau despre faptul că lacheson ăsta a devalizat niște companii înainte să o ardă intelectual. Cercetătorii vieții nu știu să citească un CV în care apare CITEX S.A. Poate au zis „toți suntem proști rău pe management, hai să ne dea Costoiu lumină”, lucru corect dacă Poli București n-ar fi încă pielea pulii în orice top universitar care contează.

Asta zice multe despre toți, abolut toți cei care lucrează în continuare acolo. O nulitate de genul ăsta se elimină rapid de către un colectiv care nu e preș. Nu e cazul, nimeni, nimic – foarte relevant.

Dacă vă întrebați care e atitudinea mediului academic din vest față de diplomele din România, de obicei se așteaptă ca persoana să plece din cameră și apoi se râde mult. Angajatorii își pun cafeaua pe CV-urile doctorilor din România, pentru că știu care-s standardele.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.