moise

Deputatii au aprobat in plen, marti, un amendament al liberalilor, adus Ordonantei de urgenta a Guvernului 65/2014, prin care se dubleaza alocatiile pentru copii de la 42 lei la 84 de lei.

My job here is done…

Later edit: Stati ca e de ras:

Plenul Camerei a votat în urmă cu câteva minute un amendament al PNL privind dublarea alocaţiilor pentru toţi copiii. Este un amendament depus de liberali la o ordonanţă a guvernului. Au votat pentru el deputaţii PNL, UDMR, cei ai minorităţilor dar şi câţiva pesedişti, din puţinii care se aflau în sală. Aceştia susţin că „nu au văzut bine” ce semn le face liderul de grup, adică deget în jos – semnalul de vot împtrivă, sau deget în sus – semnalul de vot favorabil.

Pentru că legea se află în cameră decizională şi ar urma să meargă la promulgare cu alocaţiile dublate, singura soluţie pentru PSD este să respingă întreaga ordonanţă a guvernului, la votul final care se va da după amiază.

Ultra later edit: S-a votat, e gata.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.