PlayStation a anunțat noul abonament PS Plus. Începând din iunie 2022, serviciile PlayStation Plus și PlayStation Now se transformă într-un tip de abonament PlayStation Plus complet nou, care le oferă jucătorilor trei tipuri de subscripții flexibile:

PlayStation Plus Essential

Beneficii:

Oferă aceleași beneficii de care se bucură membrii PlayStation Plus în prezent, cum ar fi:
Două jocuri gratuite lunar
Reduceri exclusive

Stocare în cloud pentru jocurile salvate

Acces multiplayer online

PlayStation Plus Extra

Beneficii:

Oferă toate beneficiile de la nivelul Essential, la care se adaugă
Un catalog de până la 400* dintre cele mai cunoscute jocuri PS4 și PS5 – inclusiv titluri celebre din catalogul PlayStation Studios și al partenerilor.

PlayStation Plus Premium

Beneficii:

Oferă toate beneficiile de la nivelurile Essential și Extra, la care se adaugă până la 340* jocuri suplimentare, inclusiv:
Jocuri PS3 disponibile prin streaming în cloud

Un catalog de jocuri clasice îndrăgite, disponibile atât prin opțiuni de streaming, cât și de descărcare, din generațiile originale PlayStation, PS2 și PSP

Oferă acces la streaming în cloud pentru jocurile PlayStation, PS2, PSP și PS4 originale oferite în nivelurile Extra și Premium pe piețele** unde PlayStation Now este disponibil în prezent. Clienții pot face streaming de jocuri folosind consolele PS4 și PS5, precum și PC.***

La acest nivel vor fi oferite, de asemenea, opțiuni de testare a jocurilor pe termen limitat, astfel încât clienții să poată încerca anumite jocuri înainte de a le cumpăra.

 

PlayStation Plus Deluxe (disponibil pe anumite piețe) Pentru piețele care nu oferă streaming în cloud, PlayStation Plus Deluxe va fi disponibil la un preț mai mic comparativ cu abonamentul Premium și include un catalog de jocuri clasice îndrăgite din generațiile originale PlayStation, PS2 și PSP pe care le puteți descărca și juca. De asemenea, sunt incluse și beneficiile din nivelurile Essential și Extra. Prețurile vor varia în funcție de teritoriu.

 

Puteți afla mai multe informații accesând postarea de pe Blogul PlayStation.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.