Controlerul wireless DualSense va fi disponibil de luna viitoare în două noi variante de culoare – Midnight Black și Cosmic Red. Gamerii vor putea experimenta astfel feedback-ul haptic folosind controlere care să le completeze perfect setup-ul.  

 

Varianta de culoare Midnight Black a fost obținută combinând două nuanțe diferite de negru cu finisaje și detalii gri deschis, reflectând felul în care vedem spațiul atunci când privim cerul nopții, iar Cosmic Red aduce un design îndrăzneț în combinații de roșu și negru, inspirat de nuanțele de roșu aprins specifice cosmosului.  

 

Controlerul DualSense a adus un upgrade semnificativ comparativ cu generația anterioară, datorită funcționalităților inovatoare, precum feedback-ul haptic și declanșatoarele adaptive. Schimbarea a fost una mare și în ceea ce privește designul și culoarea aleasă, iar acum gama va fi îmbogățită cu primele versiuni de controler DualSense colorate.  

Noile variante de culoare ale controlerului DualSense vor putea fi achiziționate la nivel global, din magazinele retailerilor parteneri, începând de luna viitoare. Data exactă a disponibilității variază în funcție de regiune.  Mai multe detalii despre noile variante de culoare sunt disponibile aici.  

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.