vizual-plata-contactless

Săptămâna trecută am fost la Cora să cumpăr dulciuri, pe ultima sută de metri a lui Moș Nicolae. Am strâns din raft ce am găsit mai vioi, am mormăit printre dinți că nu am găsit ouă kinder uriașe, de care primise moșul comandă și m-am dus să plătesc.

Dau cardul la casă, se uită fata la el, tastează ceva și mă roagă să îl trec prin fața chestiei ăleia de băgat pinul. Eu, neatent, îl iau, îl trec, se aude un biiip, primesc bonul și gata, cică plătisem.

Realizez ce se întâmplă și întreb, păi stați, nu mai bag pinul? La care femeia se uită cu milă la mine și îmi răspunde Da, e suma sub 100 de lei, mi s-a părut mai simplu să plătiți contactless și pentru dumneavoastră, și pentru cei de la coadă, se scurtează durata de așteptare.

Finuț. Și deloc dureros.
Mai multe informații despre cardurile contactless sunt pe www.cardulcontactless.ro, site de informare lansat de CEC Bank. De unde, dacă comanzi luna aceasta un card contactless, ai şansa de a merge la Campionatul Mondial de Rugby din 2015, în Londra. Sau poți câștiga niște tablete ori mingi de rugby.

Gândindu-mă la rugby, care îmi place la modul moderat, oricum mai mult decât fotbalul, am realizat ce efort fantastic trebuie să fie, pentru un începător, să îl joace. Și nu mă refer la efortul fizic, care e uriaș, ci la multitudinea de reguli care îl transformă în acel joc de gentlemani.

Da, e mișto rugby-ul. E posibil ca mulți dintre români să renunțe la sportul de primadone exagerat de bine plătite, numit forbal, în favoarea unui sport real.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.