Aş fi vrut să scriu despre voi, cei care mă pupaţi în cur aici, după care vă duceţi la Badea şi îi daţi o limbă în ureche, înjurandu-mă pe mine. Dar mi-e scârbă. Asta o spun aşa, ca să înţelegeţi de ce nu vă mai regăsiţi prin comentariile de aici.

În print-screen aveţi traficul de pe arhiblog din ziua în care imbecilul naţional mi-a dat link (pe care l-a scos dupa 4 zile, s-a gândit el că îmi face trafic). Iar puţin mai jos aveţi traficul pe care arhiblogul îl primeşte în mod normal într-o zi, din sidebarul de pe zoso.ro.

Din care, sursele de trafic sunt:

Aţi remarcat, da?
zoso.ro1708
mircea badea – 1050

Da? Ăsta e traficul pe care îl trimite imbecilul naţional, când dă un link direct. 1000 de unici. Adică cu 800 de unici mai puţin decât îmi trimite zilnic linkul din sidebarul de pe zoso. Pentru că Badea e citit de o gaşcă de cretini. Badea, eşti minunat, te iubim, inundă-ne cu trafic. Uite că nu prea vă inundă. Da ştiu, pentru voi, 1000 de unici inseamna imens. Pentru mine sau pentru o agenţie de publicitate, e un căcat.

Iar ca demonstraţie suplimentară, aveţi aici traficul trimis de cetin.ro ieri, când a dat link direct spre autocritic.ro. Asta ca să învăţaţi cine e cu adevărat valoros pe online, nu rahaţii cu ochi care înjură la teve, pentru un colţ de pâine.

Ah, uitasem, nu sunt vedetă de televiziune.