Dânsa este doamna Ramona Ioana Bruynseels, candidatul partidului umanist la președinția româniei. Doamna Ramona Ioana Bruynseels are în CV, drept cea mai mare realizare a vieții, căsătoria cu un bancher simpatic, care, până de curând, a fost șef la banca aia cu nume american, venită curând în românia. Serios, asta a făcut în viață, a fost o distinsă birouistă la BCR, după care s-a cuplat cu dragostea vieții ei, cu 30 de ani mai în vârstă, șeful BCR, pe vremea aia și a plecat brambura pe unde avea treabă soțul. Soț bun și blând, care i-a cumpărat și un loc călduț la Harvard, la o chestie care pregătește, nu-i așa, lideri, la o vârstă destul de venerabilă, că doar nu se cade să îți recomanzi nevasta drept fostă casieră la BCR, nu?

Partea interesantă vine de abia acum. Când s-a întors în țară, odată cu președintele băncii, a fost, IA GHICIȚI, specialista în comunicare a vicepremierului Găbiță Oprea. După care, consilier în cabinetul Tudose. Da da, domnu Tudose, premierul PSD, iar presa vremii o dă drept Protejata lui Tudose. După plecarea lui Tudose a fost consilierul Vioricăi Dăncilă, unde a consiliat cu succes și de unde a plecat ca să se lanseze în politică, pentru că banii ăia trebuie și ei cheltuiți.

Sunt curios, după ce ai fost PSDistă de aia rea, care a participat la ședințele de guvern de pe vremea când noi eram în piețe, după ce ai fost argatul Veorikăi, tot la PSD, cum poți ieși în public să dai declarații de astea ridicole? Nu știai cine e Gabi Oprea? Nu știai ce face PSD, când era guvernul Tudose? Vio nu era nasoală când o consiliai?

www.facebook.com/RamonaIoanaBruynseels/videos/463816297535630/

Pe de altă parte, e membră a Flat Earth Society, ceea ce spune multe despre capacitățile ei.

Stimată doamnă Ramona Ioana Bruynseels, să știți că rușinea nu se spală cu cumpăratul de likeuri pe facebook. Și nici bunul simț.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.