A apărut azi un advertorial pe situl lui petrică obaie, despre cum artistul Mihai Gruia a cumpărat numele de domeniu musiclyrics dot com cu doar 100 000 de dolari și cum tinde spre a rupe piața cu el, dorind minim 100 de milioane de afișări. Dacă nu știți cine e Mihai Gruia, e unul din cei ce făcea playback la Akcent, după care a decis să o ia pe cont propriu. Unde, încă nu știm.

Ce înțelegem noi de aici?

1. Costul advertorialelor la Obaie a luat-o vertiginos în jos, nu ai cum să faci publicitate la așa ceva și să încerci să pari serios.

2. Se pare că Mihai Gruia și-a terminat bugetul când a plătit cei 100 000 de dolari, pentru că minunatul site este, nu-i așa, făcut pe wordpress, CMS gratuit, cu o temă de 59 de dolari, cumpărată de pe themeforest.

3. După ce a cumpărat domeniul, brusc trupa sa, făcută împreună cu un alt afon fost component al Akcent, a devenit trupa care a preluat românia și a rupt topurile. Prin urmare, tronează pe prima pagină în toate direcții.

Mă gândeam, cum ar fi fost dacă Justin Timberlake, după ce a preluat MySpace, îl transforma în templul său și brusc devenea cel mai tare și mai mare cantautor din lume? Pentru că își permitea, nu?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.