Buna ziua,

Ma numesc Elisa Nacioiu si va scriu in legatura cu o tragedie si o nedreptate…

Nu stiu daca este cea mai buna cale dar suntem disperati si nedreptatea este prea mare sa stam cu mainile in san. Acum doua saptamani la marginea localitatii in care locuiesc, Saros pe Tarnave, un domn pe nume Claudiu Necsulescu care se pare ca este marele patron de la vinul Jidvei a lovit doua fetite cu un Mercedes. Totul a fost musamalizat imediat de politia din Sibiu si nimeni nu mai spune absolut nimic.

Este strigator la cer. Fetita familiei Seresean despre care va scriu, a murit pe loc iar celalta, Iulia a murit astazi… Desi nu a fost zi lasata de Dumnezeu sa nu ne rugam sa o lase in viata…. Si nimeni din presa nu scrie pentru ca toti au fost cumparati. A aparut un articol aici www.oradesibiu.ro/2013/08/31/patronul-de-la-jidvei-ucis-o-fetita-si-bagat-inca-una-spital-intr-un-accident-langa-medias-e-inca-libertate/ si in Canacan.ro. Domnul care le-a lovit si-a luat masina la cateva ore din curtea politiei Sibiu… Dumnealui nu intelege ca nimic nu poate sa cumpere linistea familiilor fetitelor Lidia si Iulia.

Va rugam sa ne ajutati sa facem dreptate. Ne e teama ca daca nu facem cazul cunoscut nu o sa avem nicio sansa sa ii facem pe vinovati sa plateasca pentru drama familiei. Familiile celor doua fetite sunt disperate…

Va multumesc

Poftim, am scris. Acum veți vedea cum se mută munții…NOT.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.